27 / 04 / 2024

The Tower, Türk yatırımcılarıyla 7 Haziran'da buluşuyor!

The Tower, Türk yatırımcılarıyla 7 Haziran'da buluşuyor!

Firma: Turkey Sothebys International Realty

Proje: The Tower

Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi The Tower, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluşuyor



Avrupa gayrimenkul sektörünün en önemli markalarından biri olan St. George PLC tarafından hayata geçirilen Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi THE TOWER, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluşuyor.


7 Haziran 2012 tarihinde, St. George PLC Genel Müdürü Mark Griffiths, Londra Sotheby's International Realty  Pazarlama Direktörü Russel Taylor, Turkey Sotheby’s International Realty Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay ve Genel Müdür Arman Özver’in katılacağı toplantıda,  The Tower  projesi tanıtımı yapılacak. St. George’un Türk yatırımcılarla ilgili hedefi, Turkey Sotheby’s International Realty’nin yurt içi ve yurt dışı hedefleri, başta İstanbul ve Londra olmak üzere uluslararası emlak piyasası konuşulacak.


The Tower hakkındaki ilk bilgiler,


Son teknoloji ile donatılmış olan The Tower’da iç mekanlarda doğal taş el yapımı İngiliz doğramalar ve çok özel zemin kaplamaları kullanılıyor. Londra'nın en yüksek noktasında hayata geçirilen The Tower projesinde eşsiz bir Londra manzarası sunuluyor.


The Tower'da Platinum Suitler kat 32 ile 43 arasında bulunmakta, 44. kattaki Buckingham Suiti ise, Thames Nehri ve tarihi Parlamento Binası üzerinden kesintisiz 360 derece görüş alanı sunuyor.


0212 291 16 16


http://www.sothebysrealty.com.tr


projeye sor



Geri Dön