25 / 04 / 2024

The Woo, gelecek yıl 3 mağaza daha açacak!

The Woo, gelecek yıl 3 mağaza daha açacak!

The Woo, sayıları 7 olan mağazalarına gelecek yıl 3 adet daha ekleyecek. şžirket, yeni AVM'ler şehir merkezlerinden uzak olduğu için artık cadde mağazalarıyla büyümek istiyor. Amaç öncellikle Bağdat Caddesi'nde boy göstermek...



 Mobilya ve ev dekorasyon ürünleri satan The Woo'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mete Armağan, alışveriş merkezlerinde yer bulmanın mümkün olmadığını, yeni açılanlarında şehir merkezinden çok uzak olduğunu belirterek, cadde mağazalanyla büyüyeceklerini söyledi. Armağan, şu anda biri Ankara'da 7 mağazası olan The Woo'nun ingilizce'de 'kur yapmak' anlamına geldiğini, kendilerinin de fiyat ve kaliteyle müşterilerine kur yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.

PARAYI TUTMAK İçİN FARKLI SEKTÖR BULDU
Tekstilci Armağan ve iki ortağı tarafından iki yıl önce kurulan The Woo'nun, dört ay önce ortaklar ayrılınca stratejisi de değişmiş. Forum İstanbul'daki bin metrekarelik mağazayı kapattıklarını dile getiren Armağan, 'Mobilya satmak kolay değil. Oraya giden D ve E sosyoekonomik statü müşteri profili, bize uymadı. Kapattık ve ağustosta 3 başka mağaza açtık' dedi.

'Para kazanmak için tekstilci ol. Paranı korumak için tekstilden çık' sözünün artık piyasada deyim haline geldiğini anlatan Armağan, bu nedenle tekstildeki iş sürerken farklı bir sektöre girdiklerini söyledi.

Mağazalardaki havlu ve çarşafların Türk üretimi olduğunu belirten Armağan, şöyle devam etti: 'Mobilya ve hediyelik eşyaları çin, Endonezya, Tayvan ve Avrupa'da ürettiriyoruz. Vergiler ne kadar yüksek olursa olsun yurtdışında üretim daha krlı. çin'de 20 kilometrelik bir mobilya sitesinde 20 milyon kişi 7 gün çalışıyor. Bu nedenle Türkiye'de üretim için de bir yatırım düşünmüyoruz.' Bağdat Caddesi'nde mutlaka olmak istediklerini ifade eden Armağan, bu yıl içinde caddede, gelecek yıl da yine İstanbul'un farklı bölgelerinde üç mağaza açacaklarını söyledi.

Franchise için çok ciddi tekliflerin olduğunu ama ondan önce sistemi oturtmayı hedeflediklerini kaydeden Armağan, yurtdışına açılmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Habertürk/Ebru Erdoğan


Geri Dön