19 / 04 / 2024

The WOO, Metrocity Bimex'te hizmet veriyor!

The WOO, Metrocity Bimex'te hizmet veriyor!

İlk mağazasını 2009 yılında Palladium Alışveriş Merkezi´nde açan the WOO, Metrocity'deki Bimex mağazasında  hizmet veriyor



İlk mağazasını 2009 yılında Palladium Alışveriş Merkezi´nde açan the WOO, 2010 yılının Şubat ayında Forum İstanbul´da açtığı mağazasının yanına şimdi de Metrocity´de teknolojinin kalbinin attığı Bimex mağazasında 50 metrekarelik odası ile hizmet veriyor. Yaza özel kampanyası ile the WOO, alışveriş yapan herkese tüm ürünlerde yüzde 40 indirim üzerine yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Yazın coşkusunu evinizde, bahçenizde ve ofisinizde yaşatıyor...

Ev ve ev yaşamına dair her şeyi iç mimari bakış açısı ile sunan the WOO, Palladium Alışveriş Merkezi ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezi şubelerinin ardından Metrocity Alışveriş Merkezi´ndeki Bimex mağazasında odasını 23 Temmuz´da hizmete açtı. 50 metrekarelik alanda 62 farklı ürününün sergilendiği the WOO odasında, Bimex mağazasını ziyarete gelen herkes, evi ve ofisi için gerekli olan pek çok ürünü bulabilme fırsatı da yakalıyor. Bimex işbirliği ile teknolojiseverlerle de buluşan the WOO´nun bu özel çalışması tam 1 yıl sürecek.
Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan the WOO´nun yaza özel başlattığı kampanyası Metrocity´deki Bimex mağazasında da devam ediyor. Tarih sınırlaması olmayan bu kampanya ile, the WOO mağazalarından ve Metrocity´de Bimex mağazasındaki the WOO odasından alışveriş yapan herkes tüm ürünler üzerinde yüzde 40 indirim üzerine yüzde 20 indirim fırsatı yakalıyor.

Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine, mutfak gereçlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce ürün, bu özel fırsatla Palladium Alışveriş Merkezi ve Forum İstanbul´daki the WOO mağazalarının yanı sıra artık Metrocity´deki Bimex mağazasındaki the WOO odasında da ziyaretçileri bekliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan the WOO´nun en son trendleri, kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan mobilyaları, kanepeleri ve oturma grupları göze çarpıyor. Beş bine yakın ürün alternatifi ile the WOO, her zevke ve mekâna uygun farklı fikir ve kombinasyonların oluşturulmasına olanak sağlıyor.

İlk mağazasını geçtiğimiz yıl Palladium Alışveriş Merkezi´nde açan the WOO, Şubat ayında Forum İstanbul´da bin metrekarelik alanda ikinci mağazasını tüketici ile buluşturdu. Son noktasını ise 23 Temmuz´da Metrocity´de teknolojinin kalbinin attığı Bimex mağazasında 50 metrekarelik bir alanda açan the WOO, mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergiliyor.
Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan the WOO hakkında www.thewoo.com.tr adresinden daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün.


Geri Dön