23 / 04 / 2024

The Woo'dan çocuklara özel mobilyalar!

The Woo'dan çocuklara özel mobilyalar!

The WOO, çocukların dünyasına özel farklı tasarımlı ürünleri sizlerle buluşturuyor



 Ev ve ev yaşamı ile ilgili binlerce çeşit ürünü yenilikçi ve dinamik bir anlayışla Türk tüketicisi ile buluşturan The WOO, çocukların dünyasına özel farklı tasarımlı ürünleri sizlerle buluşturuyor. Çocuk odasının ihtiyacı olan her türlü ürünü Palladium ve Forum İstanbul alışveriş merkezlerindeki mağazalarında sunan The WOO'da yok yok.

Çocuk odaları, onların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek özellikte olmalıdır. Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO,  çocukların beklentilerinden yola çıkarak onların ihtiyaçlarını, duygularını ve yaşam tarzlarını dikkate alan oda tasarımları sunuyor. Çocukların hayal güçlerini zenginleştirecek odalar sunan The WOO koleksiyonlarının her birinin farklı kişiliklere sahip olması, her bir çocuğun kendisine özgü dünya yaratmasını sağlıyor.

En son trendleri, kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan The WOO, sürekli değişen ihtiyaçları belirlemek ve yanıt vermek için birbirinden ilginç çözümler üretiyor. Beş bine yakın ürün alternatifi ile The WOO, kendi dünyasını yaratmak isteyen çocuklar için renkli mobilyaların yer aldığı ilginç oda seçeneklerini sizlerle buluşturuyor. Çocuğunuz için oda hazırlarken o odanın dekorasyonunu tamamlayacak halıdan perdeye, (bunların satıldığından emin değilim, Mete  bey onaylarsa bültene eklersiniz / Serap) karyolaya, sandalyeden aydınlatmaya, yataktan yorgana, ev tekstilinden yastığa kadar tüm ürünleri The WOO mağazalarında bulmak mümkün.  Bu cümleye "çok faklı aksesuarlar" da var diye ekleme yapabiliriz.

İlk mağazasını Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan The WOO, Şubat ayında da Forum İstanbul'da bin metrekarelik alanda ikinci mağazası ile tüketiciyle buluştu. Mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergileyen The WOO mağazalarında çocuklar için özel tasarımlı ürünleri bulabilirsiniz! 


Geri Dön