26 / 04 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.



Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi,  kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Hakim Valbon Çekrezi yönetimindeki duruşmaya, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ve avukatı katılmadı.

Thodex in kurucusu Faruk Fatih Özer in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Söz konusu duruşmaya, mahkemenin söz konusu davaya atadığı avukat katıldı. Verilen detaylara göre, mahkeme, kararla ilgili itirazın Arnavutluk Yüksek Mahkemesine yapılabileceğini belirtti.

Peki konu ile ilgili olarak neler yaşanmıştı? İşte Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili yaşanan gelişmeler...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön