26 / 04 / 2024

THY kabin memuru alıyor! İşte THY kabin memuru alımları başvuru şartları

THY kabin memuru alıyor! İşte THY kabin memuru alımları başvuru şartları

Bir havayolu şirketinde çalışma hayali kuranlara müjde. Türk Hava Yolları yeni kabin memurları almak üzere ilan açtı. Peki Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olmak isteyenler nereye başvuru yapacak? THY ilanındaki başvuru şartları neler?



İlana 1 Ocak 1984-31 Aralık 2002 yılları arasında doğmuş T.C vatandaşı adaylar, kabin memurluğu için başvuru yapabilecek.

THY misafirlerini gökyüzünde karşılayacak adaylar, güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın ve dinamik kişiler arasından seçilecek. İlan, yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında yayından kaldırılacak. 

THY'de kabin memuru olabilmeleri için kadın adayların boylarının 160 ile 180 cm aralığında, erkek adayların ise boylarının 170 ile 190 cm aralığında olması gereiyor. Kilo değerlendirmeleri boy-kilo endeksine göre yapılıyor. 

Kabin memurlarının ortalama maaşlarının en düşük 8 bin lira, en yüksek ise 18 bin liraya kadar çıktığı biliniyor.

THY kabin memuru alıyor! İşte THY kabin memuru alımları başvuru şartları

Birçok uluslararası havayolu şirketi binlerce çalışanının işine son verrirken çalışan kaynağını koruyan bayrak taşıyıcı THY, bu birlik sayesinde salgının olumsuz etkilerini olabilecek en kısa sürede atlattı.

Halihazırda 13 bine yakın kabin memuruyla operasyonlarını sürdüren şirket, ekibine yeni katılacak adaylara, dünyanın dört bir yanındaki eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine indirimli seyahat imkanı gibi ek ayrıcalıklar verecek. 

Aday değerlendirme süreci ve diğer koşullar hakkında detaylı bilgiye "http://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi" adresinde giderek ulaşılabilecek.

Editör Notu: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 06.10'da yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 27 kuruş, euro 18 lira 47 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir. 

https://emlakkulisi.com.tr/iste-100-metrekare-evde-odenecek-dogal-gaz-faturasi/722613

https://emlakkulisi.com.tr/binlerce-sozlesmeli-calisanin-kadro-mesaisinde-son-durum-iste-detaylar/723191

https://emlakkulisi.com.tr/tarim-kredi-market-beslenme-cantalarini-dolduracak-fiyatlar-da-okul-indirimi-12-eylul-2022-fiyat-listesi/723160

 


Geri Dön