18 / 04 / 2024

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...



Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanya hayata geçirdi. 

THY son zamanlarda sık sık yeni kampanyalarıyla gündeme geliyor. Şirket, şimdi de yurt içi seyahat gerçekleştireceklerin yüzünü güldürüyor.

THY den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın!  

THY'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre şirket, biletini 8-9 Kasım 2022 tarihinde alanlara yurt içi uçuşlarda 1 Mart ve 14 Nisan 2023 tarihleri arasında tek yön direkt uçak biletini 399 Türk Lirası'ndan satışa sundu. 

İşte THY iç hatlar kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön