26 / 04 / 2024

Ticari araç almak isteyenler hemen Ford Transit Custom'a bakın! İşte Ford Transit Custom 9 Eylül 2022 fiyat listesi!

Ticari araç almak isteyenler hemen Ford Transit Custom'a bakın! İşte Ford Transit Custom 9 Eylül 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom  9 Eylül 2022 fiyat listesi...



Otomotiv devleri arasında yer alan Ford'un en popüler ticari araçları arasında dikkat çeken Ford Transit Custom'ın Eylül 2022 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 
 
Yenilenmiş sofistike tasarımı ve en son teknolojiyi tek bir araçta bir toplayan Ford, Transit Custom modeliyle yeni bir ticari almak isteyenlerin de gözdesi olmaya da aday.

Ticari araç almak isteyenler hemen Ford Transit Custom a bakın! İşte Ford Transit Custom 9 Eylül 2022 fiyat listesi!

EcoBlue Hibrit motor seçeneğiyle sürücülere yakıt verimliliği sağlayan Ford Transit Custom yükleme ve boşaltma esnasında kapıların güvenli şekilde açık kalmasını sağlayan mekanizmasıyla da yeni bir ticari almak isteyenlerin en çok araştırdığı modeller arasında dikkat çekiyor. 

Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Transit Custom'ın fiyatı bu ay ne kadar? İşte Ford Transit Custom  9 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön