25 / 04 / 2024

Tilia Evleri adres!

Tilia Evleri adres!

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Tilia Evleri adres ; Sur Yapı projesi Tilia Evleri Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL adresinde yer alıyor.




Konutların 14 ay sonra teslim edileceği Tilia Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Tilia Evleri projesi  Sur Yapı  tarafından yükseliyor. Tilia Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor.


Peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirimin yapıldığı Çekmeköy Tilia Evleri ödeme planı kapsamında konut tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Çekmeköy Tilia Evleri projesi 4 blok olarak inşa ediliyor.


Çekmeköy Tilia Evleri daire fiyatları 177 bin 210 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 278 dairenin yer aldığı Çekmeköy Tilia Evleri projesinde dairelerin alanları 55 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar değişiyor.


Çekmeköy Tilia Evleri tanıtım ofisi ile 0216 508 28 00 numaralı telefondan iletişime geçip, Tilia Evleri Çekmeköy projesi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Tilia Evleri Çekmeköy satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Çekmeköy Tilia Evleri nerede?

Tilia Evleri adres : Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL



Tilia Evleri adres, kroki:


Tilia Evleri adres!


Çekmeköy Tilia Evleri iletişim

Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapitilia.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön