24 / 04 / 2024

Timur Bayındır'ın Harem Oteli satılık!

Timur Bayındır'ın Harem Oteli satılık!

Timur Bayındır adını otelcilik sektörü iyi bilir. Bayındır, İstanbul'daki otelcileri çatısı altında toplayan TUROB' un (Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) 2004 yılından beri başkanlığını yürütüyor...



Bayındır, beşinci kez seçildiği TUROB'ta 2016 yılına kadar başkanlık yapacak. Turizm sektöründe 50 yılı geride bırakan Timur Bayındır sektörün duayenlerinden olarak da kabul ediliyor. Bayındır'ın oteli Harem Otel, Üsküdar'da eski Harem Otogarı'nın karşısında bulunuyor. Güzel deniz manzarasıyla da bilinen otel, 1965 yılında yapılmış. Üç yıldızlı 100 odalı otele, Bayındır ile birlikte dört kardeşi de ortak. Özellikle babasının  üç yıl önce vefatından sonra kardeşlerin tümü otelde hak sahibi olmuş. 


Duyduğumuza göre, Bayındır Ailesi iyi bir fiyat bulursa oteli satmak istiyormuş. Timur Bayındır da bu duruma sıcak bakıyormuş. Ancak bu konuda aile çok konuşmak istemiyor. İki dönüm alan üzerinde kurulu bulunan ve İstanbul'un simge yapılarından biri olan Harem Oteli'ne bakalım kimler talip olacak? 

PARA 



Geri Dön