27 / 04 / 2024

Tiny House'da yatırım iştahı arttı!

Tiny House'da yatırım iştahı arttı!

Koronavirüs salgını ile beraber trend olan Tiny House'da talep patlaması yaşanıyor. Talep patlaması ile Tiny House'lar yatırımcıların radarına girdi. 



Son zamanlarda yatırımcıların radarına giren Tiny House'ta talep patlaması yaşanıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; sektörde son durumu anlatan Adalı AŞ'nin kurucusu Tiny House'ta yatırımların arttığını dile getirdi. 

Adalı AŞ'nin 1985 yılında Tekirdağ'da bir aile şirketi olarak kurulduğunu belirten Tiny House Adalı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Adalı, “İlk yıllarda yurtiçi ve yurtdışında fabrikaların endüstriyel makine ve donanımlarının projelendirme, imalat ve montaj işleri konusunda ilerleyen yıllarda ağır çelik yapı imalatını da ürün yelpazemize katarak endüstriyel yapıların inşa işleri üzerine uzmanlaştık. 1999 yılında faaliyetlerimize çelik ve prefabrik konut üretimini de ekleyerek bugünlere geldik. 2020 yılında dünyada başlayan pandeminin bir sonucu olarak gelişen yeni ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda, ürettiğimiz hafif çelik yapıları mobilize etmeye karar verdik. 2020 Haziran ayı itibariyle 'Tiny House Adali' markasıyla hareketli, küçük, karavan sıfatında ancak ev konforunda geliştirdiğimiz ürünlerimizi müşterilerimize sunmaya basladık" dedi.

İsimler ağaçlardan 

Son dönemde artan ziyaretçi trafiğini karşılamak üzere yeni showrom'larına taşındıkları bilgisini veren Adalı şunları söyledi:

 Tiny House da yatırım iştahı arttı!

 “Tekirdağ'ı geçince Çanakkale Yolu üzerinde yer alan 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu yeni alanımızda, ziyaretçilerimiz farklı modellerde sunulan küçük mobil evlerimizi gezebiliyor ve sunduğumuz özgürlük hissini deneyimleyebiliyorlar. Doğadan ilham alarak ve doğayla uyumlu tasarlanan onbeş farklı modelde üretilen mobil evlerimiz isimlerini doğanın temel taşları olan ağaçlardan aldılar. Dünyada ve Türkiye'de hızla artan tiny house (küçük mobil ev) talebini karşılamak üzere Tekirdağ’da bulunan Tiny House Adalı fabrikasını yeni yatırımlarla büyütme kararı aldık” . Ürünleri hakkında bilgi aktaran Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Standart modellerimiz mevcut ancak ağırlıklı olarak butik üretime yöneldik. Tiny House Adalı evlerinin tüm standart modelleri kişiselleştirilebildiği gibi, tamamen müşterinin ihtiyaç ve zevkine göre en baştan tasarım yapabilmekteyiz. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, tasarım ekibimizin yaptığı çalışmaların onayını takip eden 45 gün içerisinde evler sahiplerine ulaşmaktadır. Evlerimiz ruhsatlı, plakalı ve karayoluna çıkmaya hazır şekilde teslim edilmektedir.”

Tiny House'lara büyük akın! 6 ay sırada bekliyorlar!


Geri Dön