20 / 04 / 2024

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!


Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Belal Husseın Alyaremı, Muneer Mahmood Mahdı, Nael M.N. Alkhozondar ve Yaser Husseın Alyarımı ortaklığında kuruldu.



Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Belal Husseın Alyaremı, Muneer Mahmood Mahdı, Nael M.N. Alkhozondar ve Yaser Husseın Alyarımı ortaklığında kuruldu.

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Emlak konusu ile ilgili çağrı merkezi yapmak,call center -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. GIDA -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. TEKSTİL - Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. SAĞLIK TURİZMİ 1-İnsan sağlığı ile ilgili her türlü hizmetler vermek. 2-Türkiyede modern tıp ve sağlık hizmetlerinin; bütün uzmanlık alanları ve branşlarda çağdaş ve son sistem cihazlarla donatılmış olan yataklı veya yataksız tesislerde merkezi ve seyyar araçlar kullanmak sureti ile gerekli yerlerden gerekli izinler alınarak yapılması, 3-Tıp ve sağlık hizmetlerinin yapılabilmesi için her türlü sarf ve ihtiyaç maddelerinin , peraparat ve ilaçların , her türlü kimyasal, organik ve inorganik maddelerin imali, alınıp satılması, ithal ve ihracı, OTOMOTİV - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. - Araç kiralamak, almak, satmak, devir yapmak. - Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön