25 / 04 / 2024

TMO'da Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut kaç TL? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi!

TMO'da Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut kaç TL? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Bakanlığı ile Orman ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından kurulan TMO, yeni fiyatları pek çok kişinin aklını başından almayı başardı! Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı kaç TL? İşte 28 Haziran 2022 TMO fiyat listesi...



Tarım Bakanlığı ile Orman ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından kurulan TMO, yeni fiyatları pek çok kişinin aklını başından almayı başardı! 

TMO'nun ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek fiyatları pek çok kişi tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. TMO tarafından ayçiçek fiyatlarının zamlanması vatandaşal geçtiğimiz hafta büyük bir şok yaşatmıştı. 

TMO'nun yeni fiyatları çok şaşırtacak! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye kaç TL? 27 Haziran 2022 fiyat listesi...Her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine yer veren TMO'da bulunan temel gıda ürünlerinin yeni fiyatları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor.

Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı kaç TL? İşte 28 Haziran 2022 TMO fiyat listesi...


Geri Dön