25 / 04 / 2024

TMSF Bank Asya'nın Edirne'deki fabrikasını satıyor!

TMSF Bank Asya'nın Edirne'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'ye ait fabrika ve fabrikaya ait arsayı satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Edirne Keşan'daki fabrika ve fabrikaya ait arsasını satışa çıkardı.


Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi’nden:

EDİRNE-KEŞAN’DA BULUNAN FABRİKA VE FABRİKAYA AİT ARSA İLE MAKİNA VE TEÇHİZATLARA İLİŞKİN SATIŞ İLANI

 

Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetinde bulunan,

 

Edirne İli, Keşan İlçesi, Yeniceçiftlik Köyü, Köy Civarı Mevkii, 3 pafta 757 parselde kayıtlı toplam 5.200,34  metrekareden oluşan, üzerinde gömlek  fabrikası ve yemek binası  bulunan arsa niteliğindeki   taşınmazın arsası, binaları ve menkulleri  bir bütün halinde veya arsa, binalar ve menkullerin  ayrı ayrı olacak şekilde satış şartnamesinde (Şartname) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

 

Satış aşağıdaki usül ile gerçekleştirilecektir.

 

Teklif sunmak isteyenler 2.000,00 TL (İkibin Türk Lirası) Şartname bedelini, Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin FİBA BANK nezdindeki TR13 0010 3000 0000 0008 4786 69 IBAN hesabına, ‘‘Edirne Keşan Fabrika İhale Şartname Bedeli” açıklaması ile yatırmaları Şartname bedelini yatıran istekliler 28.01.2019-07.02.2019 tarihleri arasında 16:00’a kadar “Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi’nin Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul” adresinden şartnameyi temin edebileceklerdir.
 

İsteklilerin, tekliflerinin dikkate alınabilmesi için 83.100,00 TL (Seksenüçbinyüz Türk Lirası) tutarında nakit teminatı ‘‘Edirne Keşan Fabrika Satış Teminat Bedeli’’açıklaması ile, Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin FİBA BANK nezdindeki TR13 0010 3000 0000 0008 4786 69 IBAN  hesabına  işleme ilişkin dekontu yazılı teklifleriyle birlikte Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İdari İşler ve Satınalma Müdürlüğü’ne elden teslim etmeleri gerekmektedir. (Nakit teminatın yanı sıra 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 3’üncü maddesinde tanımlanan kredi kuruluşlarından alınmış talep edilen nakit teminat tutarı kadar kesin ve süresiz teminat mektubu da teminat olarak kabul edilecektir.)
 

Alınan teklifler, 08.02.2019 günü saat 11:00’da Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi’nin Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul” adresinde sadece İflas İdaresince, katılımcılar olmaksızın açılacaktır. Muhammen bedel ve üzerindeki teklif veren, teklif sahipleri arasında İflas İdaresi’nin belirleyeceği usule göre 12.02.2019 tarih saat 10:00’dan itibaren açık arttırma yapılacaktır
 

Katılımcının, işbu satış ilanının katılım şartları hükümlerini yerine getirerek teklif sunmuş olması Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi’nin yapacağı incelemede kazanılmış hak teşkil etmez. Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi tarafından tapuda devir/teslim yapılmadıkça; satışı tamamlayıp tamamlamamakta veya uygun göreceği bir diğer katılımcıya satış yapmakta serbesttir.
 

Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İflas İdaresi’nin iş bu ilanda ve “Şartname”de öngörülen süreleri Müflis Bankanın “www.bankasya.com.tr” resmi internet sitesinde duyurmak suretiyle değiştirme hakkı saklıdır.
 

Satışa ilişkin diğer hususlar Satış Şartnamesi’nde belirtilmiştir.
 

Satış ilanı ile ilgili her türlü bilgi, Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. İdari İşler ve Satınalma Müdürlüğü’nden alınabilecek.

TMSF, Bank Asya'nın 10 gayrimenkulünü satıyor!


Geri Dön