25 / 04 / 2024

TOBB'dan "Evini Yenile Türkiye" kampanyası!

TOBB'dan

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem Yemişçi,Yapı Sektörü Liderleri, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin "Evini Yenile Türkiye" kampanyası düzenlediğini bildirdi



Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Özlem Yemişçi, "Evini Yenile Türkiye kampanyası, ülke ekonomisinin ve taleplerin yeniden canlandırılmasıyla iş hacminin genişlemesine olumlu gelişmeler sağlayacaktır" dedi.

Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, Yapı Sektörü Liderleri, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) "Evini Yenile Türkiye" kampanyası düzenlediğini bildirdi.

Kampanya kapsamında, 100 bin tüketiciye, Halkbank tarafından yüzde 0,33'ten başlayan faiz oranlarıyla kredi verilmesinin hedeflendiğini ifade eden Yemişçi, yapı malzemeleri sektörünün tüm dernekleri, önde gelen 83 firma ve 13 binden fazla bayinin katıldığı kampanyayla, tüketicilerin ev yenileme ihtiyaçları için cazip imkanlar yaratılacağını belirtti.

Yemişçi, şunları kaydetti:
"Halkbank, kampanya kapsamında 12 ay vadede yüzde 0,33, 13-24 ay vadede yüzde 0,80 ve 25-36 ay vadede yüzde 0,95 faiz oranları ile tüketicilere ev yenilemede kullanacakları 2 bin liranın üzerindeki yapı malzemeleri, işçilik harcamaları için finansmanı, 2 ay geri ödemesiz olarak sağlıyor.

Ekonomideki talep durması ciddi boyutlarda yaşanmaktadır. Bunun önüne geçebilmek için TOBB, Halk Bankası ve Yapı Sektörü Liderleri'nin başlattığı kampanya, ülke ekonomisinin ve taleplerin yeniden canlandırılmasıyla iş hacminin genişlemesine olumlu gelişmeler sağlayacaktır."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bu kampanya evinizi yenileyecek

Yapı malzemeleri sektörü, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile güçlerini bir araya getirerek, ''evini yenile Türkiye'' kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında evini yenilemeyi ve tadilat yapmayı erteleyen tüketiciler için ucuz kredi sağlanacak. 100 bin tüketiciye ulaşmayı hedefleyen kampanya kapsamında, Halkbank yüzde 0,33'ten başlayan faiz oranları ile kredi verecek. 1 milyar liralık bir iş hacmi yakalanması beklenen kampanyaya 83 firma ve 13 binden fazla bayii katılacak. Halkbank, kampanya kapsamında 12 ay vadede yüzde 0.33, 13-24 ay vadede yüzde 0.80 ve 25-36 ay vadede yüzde 0.95 faiz oranları ile tüketi ev yenileyenlere 2 bin ile 50 bin lira arasında kredi kullandıracak.
Sabah Emlak


Geri Dön