29 / 03 / 2024

Tokatköy'de Anında Hizmet Projesi kapsamında yollar genişliyor!

 Tokatköy'de Anında Hizmet Projesi kapsamında yollar genişliyor!

Tokatköy Mahallesi’nde yürütülen “Anında Hizmet Üretim Programı”yla yaz hazırlıkları kapsamında Anadolukavağı-Yuşa yolunda bir dizi yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı





3 Temmuz Salı günü mahallede yürütülen “Anında Hizmet Programı”yla yaz aylarında araç fazlalığının görüldüğü  Anadolukavağı-Yuşa yolunda yol genişletme ve alan düzenleme çalışması  yapıldı,  molozlar alındı, ihtiyaç bulunan noktalarda asfalt serimi, sokak temizliği ve  bitkilendirme yapıldı. 


Doğu Kapısı’nda sürücüler için tehlike oluşturan keskin viraj açılarak görüş mesafesi genişletilirken Gürkan Sokak ve Kavis Sokak’ta da yol açma ve asfalt serimi çalışması yürütüldü.  


Uluç Sokak’a 50 m Merpen 


İlçe sakinlerinin yaşam standartlarını artırmak ve ulaşımda kolaylık sağlamak üzere 2012 yılında ilçeye 40 merpenli sokak kazandırmayı planlayan Beykoz Belediyesi, Anında Hizmet Üretim Programı kapsamında Uluç Sokak’ta 50 metre uzunluğunda merpen yapımına başladı.  


Başkan Çelikbilek TODEM’de  


Gün boyu mahallede yürütülen Anında Hizmet çalışmalarına katılan Başkan Çelikbilek, ilçedeki sosyal yardım ve dayanışma çalışmalarının organize edildiği Beykoz Toplumsal Destek Merkezi  (TODEM)’e uğrayarak Ramazan hazırlıkları hakkında bilgi aldı.  TODEM ilçe sakinlerinden gelen gıda ve giysi yardımlarını ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. 


98 Kişiye Koruyucu Hekimlik Hizmeti 


Beykoz Belediyesi Gezici Sağlık taraması ekibi ise koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında 98 kişiye kemik yoğunluğu ölçümü, göz bozukluğu ve tansiyonu ölçümü, işitme testi, kan şekeri, kolesterol ve trigliserid ölçümlerinden oluşan sağlık taraması hizmeti verdi. 


Anında hizmet ekipleri gün boyu mahallede sokak temizliği, bitkilendirme ve ilaçlama çalışmalarını da yürüttü. 



Geri Dön