23 / 04 / 2024

Tokatlıoğlu'ndan Samsun'un çehresini değiştirecek 2 proje

Tokatlıoğlu'ndan Samsun'un çehresini değiştirecek 2 proje

Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık, Atakum Rezidans ve Atakum Rezidans Cumbalı Evler projeleriyle Karadeniz"in cazibe merkezi Samsun"da yatırım değeri yüksek, kaliteli yaşam alanları yaratmayı hedefliyor



Türkiye"nin önde gelen inşaat ve mimarlık şirketlerinden Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık, Samsun"da yeni yatırım alanları yaratma ve Samsun"un gelişimine katkı sağlama amacıyla büyük bir konut projesine daha imza atıyor.

Kuruluşundan bugüne Türkiye çapında önemli birçok projeyi başarıyla hayata geçiren Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık, Samsun Atakum"da, Atakum Rezidans Cumbalı Evler konut projesi ile 218 konuttan oluşan ve yatırım değeri yüksek, kaliteli yaşam alanları yaratmayı amaçlıyor.

1 Aralık 2010 yılında başlanılan ve 1 Aralık 2012 yılında tamamlanması hedeflenen projeye şimdiden ilginin büyük olduğunu ve Samsun dışında, Artvin, çorum, Tokat, Amasya illerinden de ciddi talep olduğunu ifade eden TOK Grup Genel Müdürü Veysel Tokatlıoğlu,   projenin Samsun"un da gelişmesine büyük katkısı olacağını belirtti.

Proje aşamasında, günlük yaşamın gereklilikleri ile tüketici konfor ve beklentilerini buluşturma fikrinden yola çıkıldığının altını çizen Veysel Tokatlıoğlu; sağlık hizmetleri, organik fırın, sinema, spor alanları, kafe gibi kaliteli yaşam olanaklarını bu projede bir arada sunduklarına dikkat çekerek uygun kredi, taksit ve ödeme fırsatlarının müşteri beklentileriyle örtüştüğünü vurguluyor.

Fiyatları 55 bin  TL ile 101 bin 500  TL arasında değişecek olan konutların, yatırım amaçlı düşünüldüğünde de 10 yıllık   getirisinin konut fiyatına eş değer olduğunu belirten Tokatlıoğlu, 2011 yılı için de farklı konseptlerde projeler planladıklarını belirtiyor.

Veysel Tokatlıoğlu son olarak dünya çapında düzenlenen konut fuarlarına katılarak dünyada ve ülke genelinde Samsun"u layıkı ile tanıtmak istediklerini sözlerine ekledi.

Basında yer alan diğer haberler:

Samsun"a Cumbalı rezidans yapıyor
Samsun"da yeni yatırım alanları yaratma ve   kentin gelişimine katkı sağlama k isteyen Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık, Samsun "da Atakum Rezidans Cumbalı Evler konut projesi ile 218 konuttan oluşan   yeni bir projeye adım attı.
İnşaatına 1 Aralık 2010 yılında başlanılan ve 1 Aralık 2012 yılında tamamlanması hedeflenen proje nin şimdiden ilgi   gördüğünü belirterek Artvin, çorum, Tokat   ve Amasya   olmak üzere çevre illerden de talep olduğunu ifade eden TOK Grup Genel Müdürü Veysel Tokatlıoğlu,   projenin Samsun"un da gelişmesine büyük katkısı olacağını   kaydetti.

Günlük yaşamın gereklilikleri ile tüketici konfor ve beklentilerini buluşturma fikrinden yola çıkıldığının altını çizen Veysel Tokatlıoğlu , œSağlık hizmetleri, organik fırın, sinema, spor alanları, kafe gibi yaşam   alanlarını bu projede bir arada sun acağız. Uygun kredi, taksit ve ödeme fırsatlarını   da kolaylaştırıyoruz diye konuştu.

Fiyatları 55   bin TL ile 101   bin 500 TL arasında değişe n konutların, yatırım amaç lı düşünüldüğünde de 10 yıllık getirisinin konut fiyatına eş değer olduğunu belirten Tokatlıoğlu, 2011 yılı için de farklı konseptlerde projeler planladıklarını belirt ti. Tokatlıoğlu , dünya   çapında düzenlenen konut fuarlarına katılarak dünyada ve ülke genelinde Samsun"u tanıtmak istediklerini sözlerine ekledi.  


Geri Dön