23 / 04 / 2024

TOKİ 150 bin konut projesi için başvuru tarihi belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor!

TOKİ 150 bin konut projesi için başvuru tarihi belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor!

Milyonlarca dar gelirlinin beklediği TOKİ ucuz konut projeleri için tarih belli oldu. Peki TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman yapılacak? İşte detaylar...



Türkiye'nin 81 kentinde hız kesmeden toplu konut projelerine devam ettiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pek çok şehirde şehir içindeki sanayi alanlarının dışarıya taşındığını ve bu konudaki talepleri de süratle yerine getirdiklerini dile getirerek, şimdi de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlattıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların sabırsızlıkla beklediği bu projeyle ilgili hazırlıkların bitmek üzere olduğunu kaydederek, vatandaşları kira öder gibi taksitlerle, yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleriyle ev sahibi yapacaklarını kaydetti. 

TOKİ 150 bin konut projesi için başvuru tarihi belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor!

Peki milyonlarca dar gelirlinin merakla beklediği TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ 150 bin konut başvuru tarihleri 2022...

Milyonlarca dar gelirlinin beklediği TOKİ 150 bin konut projesini gelecek ay bir tanıtım toplantısıyla açıklayacaklarını ve söz konusu bu konut kampanyasının şimdiden ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projenin yürütücüsü olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'yi  de tebrik etti.

Habertürk'ten Bülent Aydemir'in haberine göre, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, milyonlarca kişi tarafından beklenen projeleri lansmanını 17 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştireceklerini söyleyerek, sayının netleşeceğini söyledi.

TOKİ'den İzmirlilere ucuz konut müjdesi! O ilçede 759 ucuz konut inşa edilecek! Tarih belli oldu!

TOKİ'den son dakika 2+1 ve 3+1 konut müjdesi! Hemen 1.500 liradan bile az taksitlerle ev sahibi olun! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Ankara'ya 139 konutluk yeni proje müjdesi! Temeli atıldı!


Geri Dön