23 / 04 / 2024

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ 20 ilde satışa çıkardı! Yüzde 50’si peşin 120 ay vade ile hemen sahip olun!

TOKİ satışlarına devam ediyor. Bu seferde TOKİ iş yeri sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. İşte merak edilen detaylar!



TOKİ 20 İLDE İŞ YERİ SATIŞLARINA BAŞLADI!

TOKİ’nin yeni kampanyası iş yeri sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. İş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar ya da yatırımlık dükkan arayan yüz binler bu haberin detaylarını araştırıyor. TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini 1 Eylül’de açık artıma yolu ile satışa çıkaracak. Yüzde 50’si peşin, 120 ay vade ile dükkan sahibi olmak isteyenler dükkanlarına kavuşabilecek. İş yerleri, şehirlerin merkezi yerlerinde ve çoğu teslime hazır. Açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için internet üzerinden yani online olarak da katılım sağlanabilecek.

Satışa sunulan dükkanlar, yani alıcılar dükkanları Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunmaktadır ve alıcılar bu illerde bulunan dükkanları alabilirler. Proje yüzde 50’si peşin, 120 ay vade, Trabzon’da ise yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile yürütülecek.

AÇIK ARTIRMA 1 EYLÜL’DE BAŞLIYOR!

Açık artırmalar 1 Eylül 2022 Perşembe saat 10.30'da yapılacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde yapılacak artırmaya internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ veya T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek.  Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığı ile yapılıp, kabul edilecektir.

Satışla ilgili ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ya da "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kentsel dönüşüm kira yardımına zam mı geldi?

Kiralar ve konut fiyatları düşecek mi? İşte Bakan Kurum açıkladı!


Geri Dön