29 / 03 / 2024

TOKİ 6 ildeki 2603 konut, hastane ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ 6 ildeki 2603 konut, hastane ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Stadyum,Okul binası inşaat işleri 24 Nisan'da ihale ediliyor...



TOKİ Adıyaman, Batman Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Lise, İlk Öğretim Okul, Pansiyon, Spor Salonu, Stadyum, Binası, Jandarma Karakol Komutanlığı Binası İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi ihale ediliyor.


TOKİ Adıyaman, Batman Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Lise, İlk Öğretim Okul, Pansiyon, Spor Salonu, Stadyum, Binası, Jandarma Karakol Komutanlığı Binası İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaat ihalesi 24 Nisan 2013 tarihinde saat 12.00'da başlıyor.


TOKİ Adıyaman, Batman Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin ve Şanlıurfa İllerindeki 2603 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Cami, Lise inşaat işi ihalesi yer teslimi itibariyle 1350 iş günü verilen ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/  Ankara  adresinde yapılıyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön