29 / 03 / 2024

TOKİ 6 ildeki 4159 konut, hastane ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ 6 ildeki 4159 konut, hastane ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Malatya ve Tunceli İllerindeki 4159 Adet Konut, Hastane, Eczane, Aile Sağlık Merkezi, Ticaret Merkezi, Cami, Sosyal Tesis, Misafirhane, Okul binası inşaat işleri 24 Nisan'da ihale ediliyor...



TOKİ Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Malatya ve Tunceli İllerindeki 4159 Adet Konut, Hastane, Eczane, Aile Sağlık Merkezi, Ticaret Merkezi, Cami, Sosyal Tesis, Misafirhane, İlköğretim Okulu, Lise, Anaokulu, Spor Salonu, Jandarma Karakolu, Jandarma Karakol Komutanlığı, Teminal Binası ve Jandarma Karakolu Hizmet Binası İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık işi ihale ediliyor.


TOKİ Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Malatya ve Tunceli İllerindeki 4159 Adet Konut, Hastane, Eczane, Aile Sağlık Merkezi, Ticaret Merkezi, Cami, Sosyal Tesis, Misafirhane, İlköğretim Okulu, Lise, Anaokulu, Spor Salonu, Jandarma Karakolu, Jandarma Karakol Komutanlığı, Teminal Binası ve Jandarma Karakolu Hizmet Binası İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin ihalesi 24 Nisan 2013 tarihinde saat 11.30'da başlıyor. İhale yer teslimi itibariyle 1320 iş günü verilen ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/  Ankara  adresinde yapılıyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön