19 / 04 / 2024

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

412 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvurular başladı. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Adana  Yüreğir Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 412 adet konut satışa sunulacak.


TOKİ Adana Yüreğir projesindeki daireler için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 23 Ocak - 07 Şubat 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve

Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az % 40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki dairelerin fiyatları 141 bin 139 TL ile 334 bin 502 TL aralığında değişiklik gösteriyor.  Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler.


TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi  15 Şubat 2017 tarihinde çekilecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön