19 / 04 / 2024

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 11 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin fiyatı 100 bin TL olarak belirlendi.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamındaki 24 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Afyon Gömü Tarımköy Evleri fiyatları 100 bin TL olarak belirlendi. Proje 111,27 metrekare olarak dizayn edilen 3+1 dairelerden meydana geliyor. 


Afyon Gömü Tarımköy  TOKİ  ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 216 ay vadelendiriliyor. Projede 407,41 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Başvuruları TOKİ Afyon Gömü Tarımköy 11 Mayıs ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan TOKİ Afyon Gömü Tarımköy Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede satış işlemlerinin ilgili bankanın Temerküz şube Afyon-Emirdağ şubesi aracılığıyla yürütülmesi planlanıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön