19 / 04 / 2024

TOKİ Ankara 2022 projelerine 10 kattan fazla başvuru geldi!

TOKİ Ankara 2022 projelerine 10 kattan fazla başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sosyal konut projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sosyal konut projesine 185 bin Ankaralının başvuru yaptığını belirtti.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 12 Ağustos 2020 tarihinde katıldığı programla temeli atılan, Toplu Konut İdaresi tarafından Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde hayata geçirilen toplam 451 konutun kura çekiliş törenine katıldı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada konutları söz verdikleri gibi tamamladıklarını dile getiren Bakan Murat Kurum, konutların hayırlı olması temennisinde bulundu. 20 senede bir asra bedel hizmet yaptıklarını dile getiren Bakan Murat Kurum, Ankara'nın her noktasında binlerce sağlıksız yapıyı dönüştürmek için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

TOKİ Ankara 2022 projelerine 10 kattan fazla başvuru geldi!

Yaptığı açıklamada Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı'nı tamamladıklarını ve teslim edeceklerini dile getirerek, her türlü doğal afet durumunda vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

Bakan Murat Kurum, "Milletimizin her zor anında yanındaydık." diyerek, yangın, deprem, sel; hiçbir afet fark etmeksizin vatandaşların yanında olduklarını söyledi.


Geri Dön