25 / 04 / 2024

TOKİ, Ankara Gölbaşı'ndaki konut teslimleri yarın yapılacak!

TOKİ, Ankara Gölbaşı'ndaki konut teslimleri yarın yapılacak!

Ankara Gölbaşı Örencik Projesi (6.Bölge) kapsamında yer alan 744 adet konutun teslimleri 7 Aralık 2010 – 17 Aralık 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



 
Ankara Gölbaşı Örencik Projesi (6.Bölge) kapsamında yer alan 744 adet konutun teslimleri 7 Aralık 2010 – 17 Aralık 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu çerçevede ; 

Konut teslimleri, İdaremiz tarafından hazırlanan “Konut Teslim Programı” çerçevesinde ilgili bölgelerin müteahhit / müşavir firmaları aracılığı ile gerçekleştirilecektir.
     Konut teslimleri  Ankara  Gölbaşı Örencik Şantiyesinde yapılacaktır. Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacaktır.
Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecektir.
Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hükümleri gereği konutun sigorta ve DASK işlemleri Bankaca yapılacak ve bedelleri, KDV ile birlikte tahsil edilecektir.
3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğan Katma Değer Vergisi (% 1 Oranında); T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bilkent Plaza Şubesince ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gölbaşı Şubesince (arsa sahipleri için) tahsil edilecektir. KDV ödeme dekontu/faturanın bir örneği  konut teslim anında müteahhit/müşavir firmaya alıcılar tarafından ibraz edilecektir. KDV bedelinin yatırıldığına dair belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecektir.
Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,
Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.
Belgeler eksiksiz ise, konut alıcılarına müteahhit/müşavir firma tarafından “Konut Teslim Tutanağı” ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” imzalatılacaktır.

Detaylı konut teslim programı için tıklayınızDetaylı teslim işlemleri için tıklayınız

 


Geri Dön