23 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Keçiören'de konut teslimlerine başladı!

TOKİ Ankara Keçiören'de konut teslimlerine başladı!

Ankara Keçiören Kuşcağız Projesi kapsamında yer alan 440 adet konutun teslimleri 11 Ocak “ 20 Ocak 2011 tarihlerinde konut teslimleri gerçekleştirilecek



   
Ankara Keçiören Kuşcağız Projesi kapsamında yer alan 440 adet konutun teslimleri 11 Ocak “ 20 Ocak 2011 tarihlerinde aşağıda yer alan Konut Teslim Programına göre gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede ;  

Konut teslimleri, İdaremiz tarafından hazırlanan œKonut Teslim Programı çerçevesinde projenin müşavir firması aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Konut teslimleri  Ankara  Keçiören Kuşcağız şžantiyesinde yapılacaktır. Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile şžantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00"da başlanacaktır.
Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecektir.
Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hükümleri gereği konutun sigorta ve DASK işlemleri Bankaca yapılacak ve bedelleri, KDV ile birlikte tahsil edilecektir.
3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğan Katma Değer Vergisi (% 1 Oranında); T.C. Ziraat Bankası A.şž. İncirli şžubesince ve T.C. Ziraat Bankası A.şž. İncirli şžubesince (arsa sahipleri için) tahsil edilecektir. KDV ödeme dekontu/faturanın bir örneği   konut teslim anında müteahhit/müşavir firmaya alıcılar tarafından ibraz edilecektir. KDV bedelinin yatırıldığına dair belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecektir.

şžantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:

·               Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

·               Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,

·               Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

·               KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

Belgeler eksiksiz ise, konut alıcılarına müteahhit/müşavir firma tarafından œKonut Teslim Tutanağı ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan œKonut Tespit Föyü imzalatılacaktır.


Geri Dön