26 / 04 / 2024

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...



Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Antalya Akseki projesi Boğaz Mahallesi'nde inşa edilecek. Projede 126 adet konut yer alacak.

Konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet caminin de yer aldığı TOKİ Antalya Akseki projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Akseki İlçesi Boğaz Mahallesi 2. Etap 126 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Antalyalıların yüzünü güldüren Antalya Alanya Akseki TOKİ projesinin yer tesliminden itibaren 450 (DörtYüzElli) takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön