24 / 04 / 2024

TOKİ, Antalya'da 864 adet konut yaptıracak!

TOKİ, Antalya'da 864 adet konut yaptıracak!

TOKİ, Antalya Çıplaklı 2. etaba 864 adet konut, sosyal tesis ve altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı



Tünel kalıp sistemiyle 864 adet konut ve konvansiyonel kalıp sistemiyle sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 13 Eylül 2010 tarihinde saat: 15.30´da "açık ihale usulü" ile TOKİ´de gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 650 gün olarak belirlendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan işin ihalesinde şartname TOKİ´den satın alınabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ´ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden
 verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-ELAZIĞ ZAFRAN KONUTLARI-
Öte yandan TOKİ, Elazığ Zafran´a 696 adet konut, 32 derslikli lise ve ticaret merkezi ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.
İhale, 13 Eylül 2010 tarihinde saat: 10.00´da TOKİ´de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek. Katılımcılar şartnameyi TOKİ´den satın alabilecek. Konut inşaatı tünel kalıp, sosyal donatı inşaatı ise konvansiyonel kalıp sistemiyle gerçekleştirilecek.
AA
---
TOKİ Antalya´ya 864 konut daha yaptıracak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya Çıplaklı´da 2. etap ile 864 konut daha yaptırmak için ihale açtı.
Antalya Çıplaklı´da ihale kararı alınan proje, 864 konutun yanı sıra sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi yapılmasını da kapsıyor. İhalede konutlar tünel kalıp sistemiyle gerçekleştirilirken sosyal tesis ve altyapılar konvansiyonel kalıp sistemiyle inşa edilecek. İhale, 13 Eylül tarihinde açık ihale usul ile gerçekleştirilecek.
Çıplaklı´daki konutları alan firmanını yer tesliminden itibaren 650 gün içinde inşaatı bitirmesi gerekiyor. Yerli ve yabancı isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak ve ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren firma ihaleyi alacak. Ayrıca katılımcıların teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat yatırmaları gerekiyor.
Emlakkulisi

Geri Dön