27 / 04 / 2024

TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin yılın bürokratı seçildi!

TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin yılın bürokratı seçildi!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Ahmet Şahini, "Yılın Yıldızlı Bürokratı" seçti. Şahine Yıldızlı Bürokrat Ödülünü, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek verdi



Edinilen bilgiye göre, Yıldız Teknik Üniversitesi kuruluşunun 100. yıl dönümünde yılın bürokratını, sanatçısını, işadamını ve yerel yöneticisini seçti. YTÜ Vakfı, Yıldız Sosyal Hizmetler Derneği Kulübü, YTÜ Mezunlar Derneği, Yıldız Koruma ve Yaşatma Derneğinin organizasyonunda gerçekleşen seçimlerde,  TOKİ  Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin "Yılın Yıldızlı Bürokratı" ödülüne layık görüldü. Şahinin, Yıldız Teknik Üniversitesi Geoteknik Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi ve doktora yaparken gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle bu ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Şahinin yanı sıra İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Emin Birpınara da "Yıldızlı Bürokrat" ödülüne layık görüldü. Yılın Yıldızlı İşadamı Ödülünü ise Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım aldı. Öğr. Gör. Özer Özel, Yılın Yıldızlı Sanatçısı ödülünü alırken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da Yılın Yıldızlı Yerel Yöneticileri seçildi.

AA
 


Geri Dön