25 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 



Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, İstanbul'da devam eden projelerinin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bulut ilk olarak Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Kağıthane'de inşaatı devam eden kentsel dönüşüm alanına ziyarettte bulunan Bulut son durum hakkında yetkililerle değerlendirme yaptı.

Son olarak Gaziosmanpaşa'da inşası devam eden kentsel dönüşüm gelişim proje alanına ziyarette bulunan Bulut çalışmalarda gelinen son nokta hakkında brif aldı. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tan İstanbul daki şantiye alanlarına ziyaret!

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, toplam 95 bin metrekare inşaat alanı bulunan Atatürk Kültür Merkezinde 4 bodrum, zemin ve 9 kat içerisinde 2 bin 38 kişi kapasiteli opera salonu, 805 kişilik bir tiyatro salonu, buralara ait sahne, kulis odaları, fuaye alanları, atölye ve depo alanları, bale çalışma salonları, solist ve orkestra çalışma odaları, kayıt stüdyosu ve prova salonları, sanat galerileri ve sergi salonları bulunacak. AKM projesi dahilinde Kültür Sokağı'nda ise sanat galerisi, restoran, kafe, kitap kafe, çocuk sanat merkezi, müzik platformu, müze, kütüphane, tasarım dükkanı ve çok amaçlı salon yer alacak. 

Kağıthane'de devam kentsel dönüşüm projesinde ise 135 bin 447 metrekarelik alanda, 18 bloktan oluşan konut inşa edilirken 57 dükkanın da yapımı devam ediyor. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!


Geri Dön