29 / 03 / 2024

TOKİ çorum Merkez'de 244 TL taksitle!

TOKİ çorum Merkez'de 244 TL taksitle!

TOKİ  çorum Merkez  alt gelir grubu konut projesi başvuruları 17 şžubat-04 Mart 2011 tarihleri arasında  Bitlis Valiliği tarafından kabul edilecek...  



 œAlt Gelir Grubu Konut Projesi başvuruları,   17 şžubat-04 Mart 2011 tarihleri arasında çorum Valiliği tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek.15 yıl (180 ay) vadeli satışa çıkarılacak konutlar için peşinat 4 bin liradan, aylık taksitler de 244 liradan başlıyor. 64,71 metrekare ile 67,5 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların ortalama bedelleri ise 47 bin 943 TL...

1. T.C. vatandaşı olması,

2. çorum il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
şžehit Aileleri,   Maluller (Terör   Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların   en az   5 (beş ) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (şžehit Aileleri,   Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulun olmaması, (şžehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri)   ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)

5. 25 yaş ve üzerinde olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranıyor.

6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net   2.600-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 2.600-TL.olması gerekmektedir.)

7. Ayrıca, yukarıdaki başvuru şartlarına sahip olan;
œşžehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimlerinin ,
œİstiklal Savaşı Gazisi,   Kore Gazisi, Kıbrıs ve Vatani Hizmet Gazilerinin ,
œEn az %50 Özürlü Vatandaşlarımızın,
œDiğer alıcı adaylarının
Başvuruları ayrı olarak 4 kategoride kabul edilecektir.

8. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön