24 / 04 / 2024

TOKİ Denizli Eskihisar Konutları son başvuru tarihi! 31 Aralık!

TOKİ Denizli Eskihisar Konutları son başvuru tarihi! 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 51 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 51 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



TOKİ Denizli Eskihisar Konutları'nda toplam 51 adet konut satışa sunuluyor. 112 metrekare alana sahip 3+1 konutların en yüksek fiyatı 134 bin 496 TL, en düşük fiyatı ise 104 bin 978 TL olarak belirlendi.


Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Denizli Delikliçınar Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecektir.




Detaylı bilgi için tıklayın



Geri Dön