16 / 04 / 2024

TOKİ Elazığ Memur-Sen 2. etap konutları teslim edildi!

TOKİ Elazığ Memur-Sen 2. etap konutları teslim edildi!

Elazığ ' da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Memur- Sen 2. etap konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Memur-Sen  TOKİ  2. etap konutlarının anahtar teslim töreni için Elazığ’ı ziyaret etti. Elazığ programı kapsamında TSO, Valilik ve Belediye ziyaretiyle başlayan Bakan Güllüce, daha sora Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'ne geldi.


TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtar teslim törenine katılan Bakan Güllüce, “Bugün biz ne yapıyoruz? Yuva yapıyoruz. Yani 1054 tane yuva yapacağız. Birileri de yuva yıkıyor. Yuva yakıyor ve yuva yıkıyor, aramızdaki fark bu. Yuva yapanlarla yuva yıkanlar arasında Türkiye'de bir yarış var. Bu yarışı yuva yapanlar kazanacak. Kötülük ve iyilik arasında iyilik yapanlar yani yuva yapanlar kazanacak. Şuurlu olanlar kazanacak. Bu ülkenin kimyasını koruyan, ruhunu taşıyan insanlar kazanacak” dedi.


Konuşmaların ardından hak sahiplerine evlerinin anahtarları Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Vali Ömer Faruk Koçak ve Elazığ milletvekilleri tarafından verildi.


TOKİ Haber


Geri Dön