23 / 04 / 2024

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu'da 7 bin 718 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları...



Toplam 48 tane dairenin açık satış yöntemiyle satıldığı  TOKİ  Erzincan Çukurkuyu'da 74,761 metrekare büyüklükte 2+1 ve 106,24 metrekare büyüklükte 3+1 daireler bulunuyor. 


TOKİ Erzincan Çukurkuyu Evleri fiyatları 65 bin 316 TL'den başlıyor, 127 bin 427 TL'ye kadar ulaşıyor. Aylık 314 TL taksitle ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Erzincan Çukurkuyu TOKİ ödeme seçenekleri arasında 120 ya da 180 ay vade imkanı yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. 


TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları!

Konut alıcısnın;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Erzincan il nüfusuna kayıtlı olması veya Çukurkuyu ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, söz konusu koşulu belgelerle kanıtlaması gerekiyor. 

3. Satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 

4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200.-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200.-TL olması gerekmektedir.)

5. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200.-TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

6. Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

7. Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri ibraz edecekler. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön