19 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları başvuru tarihi! 7 Ekim!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları başvuru tarihi! 7 Ekim!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortak projesi olarak hayata geçirilen Yeşil Vadi Konutları'nda toplam 702 konut satışa sunuluyor. TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları için başvurular 7 Ekim 2013 tarihinde başlıyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortak projesi olarak hayata geçirilen Yeşil Vadi Konutları'nda toplam 702 konut satışa sunuluyor.  TOKİ  Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları için başvurular 7 Ekim 2013 tarihinde başlayacak.



Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen Yeşil Vadi Konutları 6 blok şeklinde yükseliyor. Yeşil Vadi Konutları'nda toplam 702 daire yer alıyor. 



TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları'nda her blokta 117 konut bulunuyor. Yeşil Vadi Konutları 28 bin 500 metrekare alana sahip. projenin sosyal olanakları arasında otopark alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, oturma alanları ve süs havuzu yer alıyor.



Gaziantep Yeşil Vadi Konutları'nda daire tipleri 1 oda 1salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. TOKİ Yeşil Vadi Konutları'nda yer alan dairelerin metrekare alanları; 90 metrekare, 114 metrekare ve 121 metrekareden oluşuyor.



TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşil Vadi Konutları satışa sunuldu. Yeşil Vadi Konutları başvuruları 7- 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Yeşil Vadi Konutları ihaleye 23 Ekim 2014 tarihinde çıkacak.





Geri Dön