25 / 04 / 2024

TOKİ, Gaziantep'te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

TOKİ, Gaziantep'te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ile ilgili detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 3 adet arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

Söz konusu arsalar Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz'da yer alıyor. Konut ve ticaret alanı imarlı arsalarınj satış ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Gaziantep te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

Söz konusu arsalar, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade imkanıyla satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar için vadeli satışlarda ÜFE oranı altı aylık dönem için en fazla yüzde 7,5 oranında uygulanacak.

Yatırımcıların radarına giren ihale için internet katılımı 19 Nisan tarihinde saat 10.30 itibari ile sonlanacak. Salon katılımı Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Bilkent,  Ankara  ve  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece, İstanbul adreslerinde yapılacak.
 

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!


Geri Dön