26 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ bu yıl daha önce başlattığı indirim kampanyasının ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor. Peki TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vatandaşların gelen ilgisini karşımak için, 2018'de daha önce başlattığı indirim kampanyasının ikincisine hazırlanıyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ ikinci indirim kampanyası için başvurular  21 Eylül'de başlayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 19 Ekim'e kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. 

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." dedi. 

Ergün Turan kampanyayla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Yüzde 24 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecek"


Geri Dön