19 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası ne zaman?

Borçlarını peşin ödemek isteyenler için geçerli olan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank ile çalışılıyor. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı indirim kampanyası kapsamında borcunu peşin ödemek isteyen işyeri ve konut sahipleri için yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. 


Başvuru tarihini kaçıranların yararlanamayacağı  TOKİ  2015 indirim kampanyası için başvuru tarihi itibariyle konut ve işyeri sahiplerinin idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.

 

TOKİ indirim kampanyasına geri ödemeleri devam eden, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olan ve satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olan kişiler başvuruda bulunabiliyor.


TOKİ indirim kampanyası ne zaman?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank aracılığıyla borçların peşin ödenmesi durumunda gerçekleşen TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuruları bugün başlayacak ve 19 Mart'a kadar devam edecek. 


Geri Dön