20 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyasına Garanti Mortgage'dan kredi desteği!

TOKİ indirim kampanyasına Garanti Mortgage'dan kredi desteği!

Garanti Mortgage, TOKİ'nin toplu borç ödemelerine indirim sağlayan kampanyasına kredi desteği verecek.




Garanti Mortgage, TOKİ'nin toplu borç ödemelerine indirim sağlayan kampanyasına kredi desteği verecek. 

     Garanti Mortgage'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'ye borcunu, yüzde 20 indirimden yararlanmak için peşin ödeme yaparak kapatmak isteyen konut alıcıları, toplu ödemesi için Garanti Mortgage'dan kredi kullanabilecek. 

     Müşteriler, kampanyanın devam ettiği 22 Nisan-17 Mayıs'ta Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da "www.garantimortgage.com"a tıklayarak bilgi alıp başvuruda bulunabilecek. 

     Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, şunları kaydetti: 

     "TOKİ'nin düzenlediği indirim kampanyası hem kaynak ihtiyacını karşılayacak hem de borcunu erken kapatıp tapusuna hemen sahip olmak isteyen vatandaşların isteklerine yanıt verecek. Önceki yıllarda da gerçekleştirilen benzer kampanyalar öngörülenin üzerinde başvuruyla sonuçlanmış ve ciddi bir gelir elde edilmişti. 

     Garanti Mortgage olarak borcunu erken kapatmak isteyen müşterilerimize toplu ödeme için uygun faiz oranlarıyla mortgage kredisi sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız." 

     Bu arada kampanyadan, satışı 2011 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, ödemeleri en geç 2011'de başlayıp halen devam eden ve vadesi 12 aydan fazla olan konutların sahipleri faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak isteyenlerin, başvuru tarihi itibarıyla ödemekle yükümlü oldukları 2013 Nisan ayına ait taksitlerini yatırmaları gerekecek. 


AA


Geri Dön