20 / 04 / 2024

TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?

TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?

43 konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta Keçiborlu 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 43 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Isparta Keçiborlu projesindeki daireler için kura başvuruları, 20 -  24 Mart 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Keçiborlu Şubesi tarafından kabul edilecek. 


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 2.000.-TL (İkibinTürkLirası), C1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası) başvuru bedeli 20 – 24 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Isparta Keçiborlu Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?

TOKİ Isparta Keçiborlu kurası noter huzurunda  28 Mart 2017 tarihinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu şubesi tarafından gerçekleştirilecek.


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.  Konut sayısının % 50’si kadar yedek alıcı belirlenecek.


Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 03 Nisan 2017 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda

iade edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön