29 / 03 / 2024

TOKİ, İstanbul Finans Merkezi'nde BDDK için hizmet binası inşa edecek!

TOKİ, İstanbul Finans Merkezi'nde BDDK için hizmet binası inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi' nde hizmet binası inşa edecek. İhale 30 Haziran'da yapılacak...



TOKİ, İstanbul Finans Merkezi'nde BDDK için hizmet binası inşa edecek. İhale 30 Haziran'da yapılacak. İhale dosyası 500 TL'ye alınabilecek.


BDDK binası ihalesinin yeni tarihi belli oldu! Öğrenmek için tıklayın!


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hizmet binası inşa edecek. BDDK hizmet binasının ihalesi 30 Haziran 2014'de TOKİ'nin  Ankara  Bilkent'teki merkezinde gerçekleştirilecek. BDDK binası İstanbul Finans Merkezi yerleşkesinde, 3328 ada 2 nolu parsele yapılacak.  TOKİ  BDDK hizmet binası ihalesini satış, devir, intikal, kiraya verme, trampa, sınırlı ayni hak tesisi ve arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek. İhale uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına, bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak. İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinden 09.00 - 18.00 saatleri arasında 500 lira yatırarak satın alabilecekler. 


EN GEÇ 30 HAZİRAN 

Teklif dosyaları, en geç 30 Haziran 2014'te Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı'na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar idareye ulaşması şartı bulunuyor. İhale Komisyonu teklifleri açacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek. İstanbul Finans Merkezi'ne kamu bankalarının taşınma işlemleri de sürüyor. Ataşehir'deki projenin hedefi New York, Londra ve Dubai'de yer alan mevcut finans merkezlerinden daha büyük bir yer inşa etmek. Bu merkez tamamlandığında İstanbul'un uluslararası bir finans merkezi haline gelmesi bekleniyor. 





Geri Dön