26 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Bornova'ya 52 iskan tesisi yapacak!

TOKİ İzmir Bornova'ya 52 iskan tesisi yapacak!

TOKİ, İzmir, Adana, Gaziantep, Van ve İzmit'e gayrimenkuller yapmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  İzmir  Bornova ve Karaburun´a 52 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT),  Adana  Karaisalı´ya 25, Van Özalp´e 50 yataklı hastane, Gaziantep Şehitkamil´e 63, İzmit Arızlı´ya ise 912 adet konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile TOKİ´de yapılacak.
        
İzmir´in Bornova ve Karaburun ilçelerine konvansiyonel kalıp sistemi ile 52 adet hait, 1 adet ısı merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.
        
Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 3 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00´te yapılacak. Söz konusu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.
        
ADANA KARAİSALI´YA HASTANE
        
TOKİ, Adana Karaisalı´ya 25 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak.
        
Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 25 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi, yer tesliminden itibaren 600 gün olarak belirlendi.
        
31 Ağustos 2010 tarihinde saat 10.00´da yapılacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
        
VAN ÖZALP´A 50 YATAKLI HASTANE
        
TOKİ Van Özalp´a ise konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 50 yataklı hastane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptıracak.
        
İhale, 2 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00´te yapılacak.
        
Yer tesliminden itibaren 750 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.
        
GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL´E 636 ADET KONUT
        
Gaziantep´in Şehitkamil İlçesine ise 636 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.
        
Tünel kalıp sistemi ile 636 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1´er adet 24 derslikli ilköğretim okulu ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesinde işin süresi, yer tesliminden itibaren 640 gün olarak belirlendi.
        
Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan işin ihalesi, 14 Eylül 2010 tarihinde saat 15.30´da yapılacak.

İZMİT ARIZLI´YA 912 ADET KONUT
        
TOKİ, Kocaeli İzmit Arızlı´ya 912 adet konut, 1 adet sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak.
        
Tünel kalıp sistemi ile 912 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 17 Eylül 2010 tarihinde saat 15.00´te gerçekleştirilecek.
        
İşin süresi yer tesliminden itibaren 640 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
        
İHALE KOŞULLARI
        
İzmir Bornova ve Karaburun´a 52 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT), Adana Karaisalı´ya 25, Van Özalp´a 50 yataklı hastane, Gaziantep şehitkamil´e 63, İzmit Arızlı´ya ise 912 adet konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ´den satın alabilecekler.
        
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden TOKİ´ye verilecek.
        
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
        
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde firmalar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3 ´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön