29 / 03 / 2024

TOKİ İzmir'de konut, sosyal tesis ve altyapı inşaatları yaptıracak!

TOKİ İzmir'de konut, sosyal tesis ve altyapı inşaatları yaptıracak!

TOKİ İzmir´de konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir´in Buca ilçesi Tınaztepe ile Muğla´nın Milas İlçesi Burgaz mevki Sucum Mahallesine konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesine tünel kalıp sistemi ile 308 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

-MİLAS BURGAZ SUCUM MAHALLESİ-

Öte yandan TOKİ, Muğla´nın Milas İlçesi Burgaz Sucum Mahallesine toplam 300 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 Adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları yaptıracak. İhale, 1 Ekim 2010 tarihinde saat 15.00´te TOKİ´de gerçekleştirilecek.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi, yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle 300 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

-İHALE KOŞULLARI-

Buca Tınaztepe ile Muğla´nın Milas İlçesi Burgaz Sucum Mahallesine konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek TOKİ´den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ´ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

-DİĞER  TOKİ  İHALELERİ-

TOKİ Gaziantep´in Şahinbey İlçesi Etiler Mahallesine 296, Erzincan´ın İliç ilçesine 90, Ankara´nın Beypazarı ilçesine 24, Ayvaşık Mahallesine ise 256 adet konut, sosyal donatı, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için ihale açtı.

Gaziantep´in Şahinbey İlçesi Etiler Mahallesine 296 adet konut inşaatının ihalesi 28 Eylül 2010 tarihinde saat 15.30´da, Erzincan´ın İliç ilçesine 90 adet konut inşaatının ihalesi 29 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00´te, Ankara´nın Beypazarı ilçesine 24 adet konut, 1 adet büfe, Ayvaşık Mahallesine 256 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi ise 4 Ekim 2010 tarihinde saat 15.00´te TOKİ´de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Söz konusu konut ve sosyal donatı inşaatları, konvansiyonel veya tünel kalıp sistemi ile gerçekleştirilecek.

-BİNGÖL ADAKLI´YA 20 YATAKLI ENTEGRE DEVLET HASTANESİ-

TOKİ ayrıca, Bingöl´ün Adaklı ilçesine 20 yataklı entegre devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını açık ihale usulü ile yaptıracak. Konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak 20 yataklı entegre devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi 28 Eylül 2010 tarihinde saat 14.30´da TOKİ´de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.Yer tesliminden itibaren 720 günlük süreyi kapsayacak olan hastane inşaatı konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak.

-BUSKİ KESTEL-GÜRSU-GÜRSU TOKİ KONUTLARI İÇMESUYU ŞEBEKE İNŞAATINI YAPTIRACAK-

Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), Kestel ve Gürsu İlçesi Gürsu TOKİ Konutları içmesuyu şebeke inşaatının yapımını ihaleye çıkardı. Yaklaşık 115 kilometre muhtelif çaplarda içmesuyu borusu döşenmesi işinin ihalesi 7 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00´te TOKİ´de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 540 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İstekliler şartnameyi BUSKİ´den satın alabilecek.
AA


Geri Dön