17 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı projede dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler...



Ödeme koşulları kapsamında  TOKİ  Kahramanmaraş Türkoğlu'da yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutarı 180 ay vade veya yüzde 20 peşinatta kalanı 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Emekli TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Evleri'nde başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kahramanmaraş ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek. 


Toplamda 75 adet konutun emeklilere özel satışa çıkarıldığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları'nda peşinat bedeli 13 bin 234 TL olarak belirlendi. Projede aylık taksitler 382 TL'den başlıyor.


TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları fiyatları 114 bin 453 TL'den başlıyor. Başvuruların başladı ve 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edeceği projede kura çekilişi 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-SGK ve Özel Emekli Sandığı/Vakfı Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda yer alan belgeler dışında gerekli görüldüğünde ek belgeler istenebilecektir


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön