28 / 03 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri bugün başlıyor..



Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri 17-25 Eylül 2018 tarihleri arasında ekte yer alan “Konut Teslim Programı” çerçevesinde teslim edilecektir.

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslimleri, 17-25 Eylül 2018 tarihleri arasında, ekte yer alan Konut Teslim Programına göre gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede ; Konut teslimleri, İdaremiz tarafından hazırlanan “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin Müşavir Firması olan BCT Müşavirlik A.Ş tarafından Türkoğlu Şantiyesinde gerçekleştirilecektir.

Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacaktır. 

Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecektir.

Alıcıyla imzalanan gayrimenkul satış sözleşmesi kapsamında satışa/teslime konu konutun sigorta ve DASK işlemleri aracı Banka tarafından yaptırılacak ve bedelleri, KDV ile birlikte tahsil edilecektir. 

3065 sayılı KDV kanunu gereğince, teslim işlemi nedeniyle doğan %1 oranındaki KDV tutarı T.C Ziraat Bankası A.Ş. Türkoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir; bu aşamada aracı Banka tarafından kesilen KDV faturası konut teslim anında alıcı tarafından müşavir firmaya yetkililerine ibraz edilecektir. KDV bedelinin yatırıldığına dair fatura ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecektir.

Şantiyede yapılacak konutun fiili teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor:

Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı), 
Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası, 
Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, 
KDV tutarının yatırıldığına dair fatura. 

Belgeler eksiksiz ise konut alıcılarına, müşavir firma tarafından “Konut Teslim Tutanağı” ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” imzalatılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

 


Geri Dön