20 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu'ya emekli konutları yapacak!

TOKİ Kastamonu'ya emekli konutları yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan emeklilere ve dar gelirli vatandaşlara yönelik konutların TOKİ eliyle Kastamonu'da yapılacağı müjdesi halk arasında heyecan yarattı.



Geçtiğimiz günlerde Kastamonu'ya gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ )Başkanı Mehmet Ergün Turan emeklilere ve dar gelirli vatandaşlara yönelik konutların  TOKİ  eliyle Kastamonu'da yapılacağı müjdesi halk arasında heyecan yarattı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kastamonu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen basın açıklamasında arazi tahsisi konusunda kendilerinin önünün açılması durumunda ve uygun arazilerin tahsis edilmesi halinde Kastamonu'daki konut talebinin tamamının karşılanacağını ifade etti. Bu açıklamaların üzerine Belediye Başkan Tahsin Babaş TOKİ heyetine Kastamonu'da 3 farklı araziyi proje kapsamına alınma üzere sundu. Babaş, "Bu proje bizim sosyal belediyecilik anlayışımızın içinde yer alan çok önemli bir proje. Bu proje ile öncelikli olarak hiç ev sahibi olmayan emeklilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız düşük bedellerle ev sahibi olacaklar. Konut Projesi sadece emeklilerimize ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik bir çalışma olmayacak, bizim önceliğimiz hiç ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak, akabinde ise Kastamonuluların tüm konut talebi karşılanacak." dedi. 


EMEKLİDE TOKİ HEYECANI KASTAMONU 

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın 'emeklilerimizi ev sahibi yapmak istiyoruz' yönündeki açıklamalarıyla başlayan, Emekliler Derneği Kastamonu Şubesi'nin girişimleriyle hız kazanan, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın tam desteğiyle sonuca ulaşan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın Kastamonu ziyaretiyle olgunlaşan proje emeklilerde heyecana neden oldu. Kastamonu Emekliler Derneği Başkanı Buturoğlu, son bir haftada 700ÖÜ aşkın emeklinin derneklerine geldiğini, üye olmayanların üye olduğunu, proje ile ilgili de ön bilgi aldığını söyledi. Hayatının en mutlu ve heyecanlı günlerini yaşadığını kaydeden Buturoğlu: "Emeklilerimizin bir heyecanla derneğimize gelip bilgi almaları bizleri çok mutlu ediyor, çok heyecanlıyım" diye konuştu. 


Doğruyol Gazetesi 



Geri Dön