25 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Bağbaşı Konutları'nda 2. Etap sözleşmeleri imzalanacak!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı Konutları'nda 2. Etap sözleşmeleri imzalanacak!

Kırşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 2009 yılı içerisinde inşaatına başlanan 2.712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin ikinci etabının kura çekiminin ardından hak sahipleri ile sözleşme imzalanacak.



Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile 2009 yılı içerisinde inşaatına başlanan 2.712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin ikinci etabının kura çekiminin ardından hak sahipleri ile sözleşme imzalanacak. Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi kapsamında Mayıs ayında kura çekimi yapılan ve 444 konutun bulunduğu 2. Etap için hak sahipleri ile bugünden itibaren sözleşme imzalanmaya başlanacak. Hak sahipleri ile blok numarasına göre yapılacak sözleşme imza programı 7-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Blok numaralarına göre belirlenen tarihlerde sözleşmelerini imzalamayan hak sahipleri ile 23-30 Ekim 2015 tarihleri arasında sözleşme imzalanabilecek. 

Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursan Şahbaz da, hak sahiplerinin program dahilinde yapılacak imzalar için belirtilen tarihlerde Halk Bankası'na gelmelerini istedi. TOKİ'de hak sahibi olanların Halk Bankası'na başvurmaları gerektiği bildirilirken, 2. Etapta yer alan 444 konut için yapılacak sözleşmelerle ilgili bilgi  TOKİ  ya da Halk Bankası web sayfalarından öğrenilebilecek. 


Kırşehir Çiğdem 


Geri Dön