26 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi!

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Kırşehir Merkez Mahallesi Kındam'da inşa edilen 250 konut sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzası ile Kırşehir Merkez Mahallesi Kındam'da hayata geçirilen 250 konut sahiplerini buluyor. Alt ve orta gelirli ailelere özel satışa çıkarılan 250 daireye 283 başvuru geldi. 

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırşehir Kındam projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Satışa çıkarılan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 138 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 202 bin 400 TL olarak belirlendi ve alıcılara sunuldu.

TOKİ Kırşehir Kındam projesinde başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kırşehir ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile kabul edildi ve 2 oda 1 salon daireler için 500 TL, 3 oda 1 salon daireler için 1.000 TL başvuru bedeli ödendi.

TOKİ Kırşehir Kındam kura çekilişi sonrasında daire almaya hak kazanamayanlar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kırşehir ilinde bulunan yetkili şubelerinden iki iş günü içinde geri alabilecek. 

 

2+1 sonuçları için tıklayın

3+1 sonuçları için tıklayın


Geri Dön