29 / 03 / 2024

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...



TOKİ'nin Kocaelin'de inşa edeceği 3 bin sosyal konutun kura çekim tarihinin belirlenmesinin ardından, kura çekilişinin nerede ve saat kaçta yapılacağı da açıklandı. İşte  TOKİ  Kocaeli 2020 kura çekilişi yerleri ve saatleri.

Özgür Kocaeli Haber'den Erdin Ağdede'nin haberine göre; TOKİ’nin hayata geçirdiği sosyal konut projesi kapsamında Kocaelin'de 3 bin sosyal konut yapılacak. Konutların kura çekim tarihleri geçtiğimiz şubat ayında açıklanmıştı. Önceki gün de kura çekimlerinin nerede yapılacağı açıklandı. İzmit’te Sekbanlı-Sepetçi bölgesinde inşa edilecek 1250 konut için kura çekimi 11 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek. Kura çekimi, Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda saat 10:00'da başlayacak.

İKİ İLÇEDE DEĞİŞİKLİK

İki ilçede kura çekimlerinde değişiklik yapıldı. 13 Mart olarak açıklanan Gebze'nin kura çekim töreni bir gün önceye alındı. 250 konutun yapılacağı Gebze'nin kura çekimi 12 Mart'ta Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki saat 11.00’de başlayacak. Toplam 1.500 konutun yapılacağı Körfez’in kura çekimi ise 12 Mart 'tan 13 Mart Cuma gününe alındı. Tören ise Derince Spor Salonu saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 


Geri Dön