26 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir yandan da 81 ildeki 250 bin konutun kura çekimini gerçekleştiriyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin yeni projesi Kocaeli Körfez'de inşa edilecek. 

Paylaşılan detaylara göre, Yarımca Mahallesi'nde yükselecek olan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesinde 1010 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

Peki  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli Körfez projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Körfez TOKİ 2023 projesinde ticari alan yer alacak mı? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?


Geri Dön